Kuchnia w naszym gospodarstwie serwuje produkty lokalne i dania regionalne oparte na produktach pochodzących w 99% z naszego gospodarstwa.Hodujemy bydło, świnki, owce, kozy, króliki i drób, oraz uprawiamy wszystkie niezbędne w kuchni warzywa. Naszą specjalnością są wyrabiane przez nas :chleb wiejski, „swojskie” wędliny, sery, masło, kozie i krowie mleko. Jadłospis urozmaicamy daniami z drobiu, ryb, królików. To wszystko sprawia że goście chętnie do nas wracają i polecają nas swoim znajomym i krewnym, a to jest dla nas największym komplementem.
Wyżywienie oparte w 99% na produktach z naszego gospodarstwa.
Serwujemy:
- dania mięsne z wieprzowiny, wołowiny, drobiu, królikó...w, ryb
sery (podpuszczkowe i twarogi), masło, jaja, mleko (krowie i kozie)
warzywa, owoce, miód, desery
kartacze, pierogi, naleśniki.